Η FoodProm1 είναι μια νέα εταιρεία στο χώρο της εμπορίας εκλεκτών εδεσμάτων, απόγονος όμως παραδοσιακών εταιρειών και ανθρώπων με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των τροφίμων, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία ενός ισχυρού brand.

Η FoodProm1 εξελίσσεται καθημερινά αφομοιώνοντας τις νέες τεχνολογίες και αναπτύσσεται ραγδαίως, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Με έδρα το Άργος, μία περιοχή με παράδοση στις εκλεκτές και ποιοτικές πρώτες ύλες, η FoodProm1 διαθέτει ιδιόκτητη παραγωγική μονάδα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία φρέσκου παγωτού και γλυκών. Τα προϊόντα φτάνουν καθημερινά στο πιάτο του καταναλωτή μέσα από ένα ευρύ δίκτυο διανομής και πώλησης που περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα λιανικής (super market, mini market, καταστήματα ψιλικών, περίπτερα κ.λ.π.) καθώς και χώρους μαζικής εστίασης.